TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

ForeSee Results, Inc. Tietosuojalausunto, voimaantulopäivä: 12. elokuuta 2016

Jos olet jo vastannut ForeSee®-kyselyyn, kiitämme sinua. Jos et, toivomme, että teet niin tulevaisuudessa. ForeSeen toimeksiantajat käyttävät keräämiämme tietoja parantaakseen kokemustasi asiakkaana tai verkon käyttäjänä, ja me haluamme saada äänesi kuuluviin.

Usein kyselymme ovat nimettömiä, mutta osa toimeksiantajistamme saattaa kuitenkin pyytää sinulta joitain perusyhteystietoja. Tällaisten henkilötietojen antaminen on täysin vapaaehtoista. Mutta antamasi tiedot kuuluvat kaikissa tapauksissa toimeksiantajillemme, emmekä myy tai muuten käytä tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Lupauksemme on yksinkertainen, mutta siihen liittyvät yksityiskohdat monimutkaisia – tutustu näihin yksityiskohtiin lukemalla alla oleva tietosuojalausuntomme kokonaisuudessaan.

Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, kuinka ForeSee Results, Inc. (”ForeSee”) kerää, käyttää ja luovuttaa tiettyjä tunnistettavissa olevia henkilötietoja (”henkilötiedot”), joita se saa tässä lausunnossa kuvatuin tavoin tiettyjen verkkosivustojen, mobiilisivustojen ja mobiilisovellusten kautta seuraavanlaisilta henkilöiltä: (i) ForeSeen oman verkkosivuston kävijät, (ii) ForeSeen toimeksiantajat (”toimeksiantajat”) ja (iii) ForeSeen toimeksiantajien asiakkaat ja verkkosivustoilla kävijät. ForeSeen käytännöt kunkin henkilöryhmän osalta on selitetty jäljempänä.

ForeSee on tietoinen Euroopan unionin (”EU”) määrittämistä tiukoista henkilötietojen käsittelyä koskevista suojakeinoista ja on sen vuoksi sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltojen ja EU:n välisiä Privacy Shield -periaatteita (”Privacy Shield”) sellaisten henkilötietojen osalta, joita se vastaanottaa Yhdysvalloissa henkilöistä EU:n alueella. ForeSee edellyttää myös toimeksiantajiensa noudattavan tiedonkäsittelyä koskevia EU:n mallilausekkeita.

Tarkempia tausta- ja lisätietoja Privacy Shield -järjestelystä sekä ForeSeen kuulumisen Privacy Shield -listalle voit tarkistaa Privacy Shield -verkkosivustolta osoitteessa www.privacyshield.gov.

Jos olet muualla kuin Yhdysvalloissa, huomaa, että ForeSeen toimeksiantajat saattavat siirtää henkilötietojasi ForeSeen käsiteltäviksi Yhdysvaltoihin. Käyttämällä verkkosivustoamme, tekemällä kanssamme tuotteidemme tai palveluidemme hankkimista koskevia sopimuksia tai lähettämällä meille mitä tahansa tietoa asiakastyytyväisyyskyselyiden kautta tai muuten suostut tietojesi lähettämiseen Yhdysvaltoihin sekä niiden käsittelyyn ja säilyttämiseen Yhdysvalloissa, jonka lainkäyttöalueella tietosuojan taso ei välttämättä ole sama kuin omalla lainkäyttöalueellasi.


Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitukset

ForeSee kerää asiakaspalautetta toimeksiantajilleen, joihin kuuluu eräitä suurimpia kaupan, pankkitoiminnan, media-alan ja valtion toimijoita. Palautetta pyydetään kyselyillä, jotka toteutetaan joko interaktiivisen kutsun kautta tai sähköpostilla tai tekstiviestillä. Useimmissa ForeSeen kyselyissä ei pyydetä henkilötietoja, ja silloin kun niin tehdään, tietojen antaminen on aina vapaaehtoista. Kaikkiin ForeSee-kyselyihin vastaaminen on vapaaehtoista.

ForeSeen toimeksiantajien asiakkaat ja verkkosivustoilla kävijät

ForeSee kerää tietoja toimeksiantajilleen verkossa tai muulla tavoin (myymälöissä ja puhelimitse) tehtyjen asiakastyytyväisyyskyselyiden kautta. ForeSeen keräämiin tietoihin saattavat kuulua seuraavat henkilötietojen luokat: nimi, sähköpostiosoitteet, postiosoite ja puhelinnumero. ForeSee saattaa myös kerätä seuraavia demografisten tietojen luokkia: ikä, sukupuoli, tuloluokka, koulutustaso ja etninen alkuperä. Jos ForeSee yhdistää demografisia tai muita tietoja sinua koskevien henkilötietojen kanssa, yhdistettyjä tietoja käsitellään henkilötietoina. Kootut nimettömät tiedot eivät ole henkilötietoja.

Joissakin tapauksissa myös ForeSeen toimeksiantaja saattaa antaa ForeSeelle asiakkaitaan tai verkkosivustonsa vierailijoita koskevia tietoja, jotka saattavat sisältää tietoja toimeksiantajan verkkosivuston käytöstäsi, asiakassuhteestasi toimeksiantajaan ja tapahtumahistoriastasi toimeksiantajan kanssa. ForeSee ja/tai toimeksiantaja saattaa yhdistää näitä tietoja kyselyvastauksissasi antamiisi tietoihin, jotta antamaasi palautetta voitaisiin ymmärtää paremmin. Lue toimeksiantajan julkaisema tietosuojakäytäntö nähdäksesi, mitä tietoja toimeksiantaja saattaa luovuttaa ForeSeelle.

ForeSeen keräämät tiedot kuuluvat sen toimeksiantajille, ja ForeSee käyttää näitä tietoja kootakseen asiakastyytyväisyysraportteja asiakkailleen. Koottuja, nimettömiä tietoja saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille, kuten tiedotusvälineille, eivätkä ne sisällä mitään henkilötietoja.

ForeSee saattaa lähettää asiakastyytyväisyyskyselyitä toimeksiantajiensa asiakkaille tai verkkosivustoilla kävijöille. Koska ForeSee toimii toimeksiantajansa edustajana, asiakkaan tai verkkosivustolla kävijän päätös estää tulevat sähköpostiviestit on toimeksiantajakohtainen, eikä koske muita ForeSeen lähettämiä sähköposteja. Tietoja, joita on annettu vastauksena sähköpostiviesteihin, käsitellään samalla tavoin kuin muita ForeSeen toimeksiantajan asiakkaiden ja verkkosivustolla kävijöiden tietoja, kuten tässä tietosuojalausunnossa on kuvattu.

ForeSee ei pyydä tai muuten seuraa sijaintiin liittyviä tietoja toimeksiantajan asiakkaan tai kävijän mobiililaitteelta, eikä sillä ole sellaisiin pääsyä. Lue toimeksiantajan julkaisema tietosuojakäytäntö nähdäksesi, mitä tietoja toimeksiantaja saattaa kerätä.

Suurin osa keräämistämme tiedoista on nimettömiä, mutta osa toimeksiantajistamme saattaa ohjeistaa meitä pyytämään sinulta yhteystietoja, jotka kuuluvat henkilötietoihin. Aina kun meillä on pääsy toimeksiantajiemme asiakkaiden tai verkkosivustolla kävijöiden henkilötietoihin, toimimme ainoastaan tiedonkäsittelijänä toimeksiantajamme puolesta ja käsittelemme sen vuoksi näitä henkilötietoja ainoastaan toimeksiantajan ohjeiden ja toimeksiantajan kanssa tekemämme sopimuksen mukaisesti. ForeSeen toimeksiantajat toimivat rekisterinpitäjinä ja tietojen omistajina. Jos olet asiakas tai verkkosivustolla kävijä, jolla on olemassa oleva suhde toimeksiantajaamme, sinun on tutustuttava toimeksiantajan verkkosivustoon ymmärtääksesi tietosuojakäytäntöjä, jotka koskevat henkilötietojasi, joita hallussamme saattaa toimeksiantajamme puolesta olla. Toimeksiantajiamme kehotetaan ryhtymään suojatoimenpiteisiin kerättyjen tietojen yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseksi, mutta emme kuitenkaan pysty suoraan vaikuttamaan toimeksiantajiemme käytäntöihin tai menetelmiin, eikä meitä voida pitää vastuullisena heidän toimistaan. Suosittelemme, että tutustut aina sen toimeksiantajan tietosuojakäytäntöihin, jota kysely koskee, ennen kuin annat mitään henkilötietoja.

Sinulla on oikeus tarkastella henkilötietojasi. Jos haluat tarkastella ja tarkistaa meille antamiasi henkilötietoja, voit joko lähettää asiaa koskevan pyynnön toimeksiantajallemme tai suoraan meille osoitteeseen Privacy@ForeSee.com. Täytämme toimeksiantajiemme pyynnöt asianmukaisesti avustaaksemme näihin pyyntöihin vastaamisessa ja vastaamme niihin 30 päivän kuluessa.

Kyselyt ja arvonnat

Tietyissä tapauksissa ForeSeen kyselyyn kuuluu arvonta. Kun kyselyyn sisältyy arvonta, osallistuminen arvontaan on täysin vapaaehtoista. Kyselyyn voi vastata myös osallistumatta arvontaan. Lisätietoja saat arvontaa koskevista säännöistä. Kaikkia ForeSeen keräämiä yhteystietoja, kuten mm. nimeä, sähköpostiosoitetta, postiosoitetta ja puhelinnumeroa, käytetään kaikissa tapauksissa vain arvonnan järjestämiseen ja arvonnan sääntöjen sekä asiakkaan tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.

ForeSeen toimeksiantajat

ForeSee tarjoaa laajan valikoiman palveluja ja ratkaisuja, joihin kuuluu mm. kuluttajien kokemuksien kattavien mittausanalyysien tarjoaminen toimeksiantajille asiakastyytyväisyyskyselyiden ja niihin liittyvien työkalujen avulla. Palveluja ja ratkaisuja tarjotessaan ForeSee saattaa saada haltuunsa yksittäisen toimeksiantajan työntekijöitä koskevia tietoja, joihin kuuluvat esim. toimeksiantajan yhteyshenkilön henkilötiedot, kuten nimi ja yhteystiedot. ForeSee saattaa käyttää näitä tietoja liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, kuten toimittaakseen ja tarjotakseen tuotteita tai palveluita toimeksiantajilleen, luodakseen tai ylläpitääkseen asiakas- tai liikesuhteita ja hallinnoidakseen toimeksiantajatilejä sekä hankkiakseen asiakaspalautetta toimeksiantajilleen, mikäli se on liikesuhteen hoitamisen ja kehittämisen yhteydessä tarpeellista ja asianmukaista. Tämän lisäksi, mikäli olet tällä hetkellä ForeSeen toimeksiantaja, saatamme lähettää sinulle tarpeen mukaan palvelua koskevia sähköposteja, jos palvelumme on esim. väliaikaisesti poissa käytöstä ylläpidon vuoksi. Yleensä et voi kieltäytyä näistä viesteistä, jotka eivät mainosluonteisia. Jos et halua vastaanottaa niitä, vaihtoehtona on tilisi poistaminen käytöstä.

Lähetämme sinulle ajoittain tietoa ForeSeen tuotteista tai palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, mikäli olet toimeksiantaja tai uutiskirjeemme tilaaja. Jos et halua vastaanottaa tällaisia mainontatietoja, voit estää tällaisten viestien lähettämisen noudattamalla kussakin viestissä olevia ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa Privacy@ForeSee.com.

Kun lataat ja käytät mobiilisovelluksiamme päästäksesi toimeksiantajien portaaliin, ForeSee kerää automaattisesti tietoja, kuten käyttämäsi laitetyypin ja käyttöjärjestelmäsi version. ForeSee käyttää mobiilianalyysiohjelmistoa seuratakseen mobiilisovelluksensa toimintaa. Tämä ohjelmisto saattaa tallentaa tietoja, kuten mobiilisovelluksen käyttötiheyden, sovelluksessa esiintyvät tapahtumat, kootut käyttö- ja suorituskykytiedot sekä mistä sovellus on ladattu.

Toimeksiantajamme voivat ottaa meihin yhteyttä, mikäli heidän henkilötiedoissaan tapahtuu muutoksia, jos he haluavat meidän poistavan virheellisiä tietoja tai tarkastaa ja korjata henkilötietoja, joita meillä on heistä hallussamme. He voivat ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Privacy@ForeSee.com tai käyttämällä tämän tietosuojalausunnon lopussa annettuja yhteystietoja. Vastaamme henkilötietojesi tarkastelua ja/tai korjaamista koskevaan pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Voit myös ottaa yhteyttä yhteysanalyytikkoosi kysyäksesi tallennetuista henkilötiedoistasi.

ForeSeen verkkosivustolla kävijät

Jos vierailet verkkosivustollamme osoitteessa www.foresee.com ja lataat tietoja tai otat meihin yhteyttä, saatat antaa itsestäsi tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja postiosoitteesi. Käytämme näitä tietoja vastataksemme tiedusteluusi ja, mikäli tarpeen, kirjeenvaihtoon kanssasi.


Henkilötietojen luovuttaminen

ForeSee ei myy mitään henkilötietoja, joita on kerätty yksittäisiltä kyselyyn vastaajilta, eikä luovuta mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille niiden markkinointitarkoituksia varten. ForeSeen keräämiä henkilötietoja luovutetaan ainoastaan ForeSeen toimeksiantajalle tai toimeksiantajan ohjeiden mukaan ja sopimussuhdetta noudattaen tai muulla tässä tietosuojalausunnossa ilmoitetulla tavalla.

ForeSee saattaa luovuttaa henkilötietoja liikekumppaneille ja alihankkijoille, kuten arvontojen järjestäjille, mikäli se on tarpeen pyydettyjen palvelujen tai ratkaisujen suorittamiseksi tai muuten asianmukaista perusteltuun liiketoiminnan tarpeeseen liittyen. ForeSee saattaa myös luovuttaa henkilötietoja tarpeen mukaan koko liiketoiminnan tai sen osan myynnin tai siirron yhteydessä. Näissä tilanteissa ForeSee edellyttää, että henkilötietojen vastaanottaja suojelee henkilötietoja voimassaolevien Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti tai ryhtyy muihin toimenpiteisiin varmistaakseen henkilötietojen asianmukaisen turvallisuuden. ForeSee saattaa myös luovuttaa henkilötietoja, mikäli laki sitä vaatii tai sen sallii, tai jos ForeSee uskoo tällaisen luovuttamisen olevan asianmukaista lainvalvontaviranomaisen pyynnön täyttämiseksi.

Jos olet antanut meille henkilötietoja ja haluat rajoittaa niiden käyttöä ja luovutusta, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa Privacy@ForeSee.com.

Tietojen säilyttäminen

ForeSee säilyttää kaikkia tietoja, toimeksiantajamme puolesta käsittelemämme henkilötiedot mukaan lukien, niin kauan kuin palveluiden toimittaminen sitä edellyttää. Säilytämme ja käytämme tietojasi myös tarpeen mukaan lainsäädännöllisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi, erimielisyyksien ratkaisemiseksi ja sopimustemme täytäntöön panemiseksi.

Sivustollamme käytetyt evästeet

Monilla verkkosivustoilla käytetään ”evästeitä” verkkosivustolla kävijän kokemuksen räätälöimiseksi. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa tietokoneen kiintolevylle. Evästeillä ei voi suorittaa ohjelmia eikä tartuttaa viruksia tietokoneeseesi. Evästeet asetetaan sinulle yksilöllisesti ja ainoastaan palvelin, joka kuuluu sen verkkotunnuksen alaisuuteen, joka evästeen sinulle asetti, voi lukea sen.

Käytämme istuntokohtaisia evästeitä helpottaaksemme navigointiasi sivustollamme www.foresee.com. Istuntokohtainen eväste poistuu, kun suljet verkkoselaimesi. Emme yhdistä mitään antamiasi henkilötietoja evästeisiin.

ForeSee ja sen kumppanit käyttävät evästeitä tai vastaavia tekniikoita analysoidakseen trendejä, hallinnoidakseen verkkosivustoa, seuratakseen käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätäkseen demografisia tietoja käyttäjäkannastaan. Käyttäjät voivat hallita evästeiden käyttöä selaintasolla.

Voit joko sallia tai estää evästeiden käytön. Useimmat selaimet sallivat evästeet oletuksena, mutta voit selainasetustesi avulla yleensä estää evästeiden käytön. Jos päätät estää evästeiden käytön, interaktiivisten toimintojen käyttäminen palveluissa ja verkkosivustoilla ei ehkä täysin onnistu.

Kolmannen osapuolen evästeet

Sallimme kolmansien osapuolien seurantayritysten käyttää evästeitä verkkosivustollamme. Vaikka emme teknisesti hallitse evästeitä, joita seurantayritykset asettavat selaimellesi, ne ovat sopimusehdoin sitoutuneet käyttämään näitä evästeitä tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. Seurantayrityksemme käyttää istuntokohtaisia evästeitä helpottaakseen navigointiasi sivustollamme ja seuratakseen, kuinka monta sivua kukin kävijä on käynyt läpi.

Teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen kanssa joko esittääksemme verkkosivustollamme mainoksia tai hallinnoidaksemme muilla sivustoilla olevia mainoksiamme. Kumppanimme saattaa käyttää evästeitä tai vastaavia tekniikoita tarjotakseen sinulle selaustoimintaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa mainontaa. Jos haluat estää kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan, napsauta tässä.

Clear gif -kuvat (verkkojäljitteet / web bugit)

Kolmannen osapuolen seurantayrityksemme käyttää ohjelmistotekniikkaa, jota kutsutaan clear gif -kuviksi (tai verkkojäljitteiksi / web bugeiksi). Tämä tekniikka auttaa meitä hallitsemaan sivustomme toimintaa kertomalla meille, mikä sisältö on tehokasta. Clear gif -kuvat ovat evästeiden tavoin toimivia pieniä kuvia, joilla on yksilöllinen tunnus ja joita käytetään verkkokäyttäjien toimien seurantaan verkossa. Toisin kuin evästeet, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneen kiintolevylle, clear gif -kuvat upotetaan näkymättömästi verkkosivustoille, ja ne ovat kooltaan noin tämän virkkeen lopussa olevan pisteen kokoisia. Me emme yhdistä clear gif -kuvien keräämiä tietoja verkkosivustollamme kävijöiden henkilötietoihin. Me emme yhdistä antamiasi henkilötietoja clear gif -kuviin.

Kyselyissämme käytetyt evästeet

Joidenkin ForeSeen kyselyihin liittyvien evästeiden käytöstä vastaa toimeksiantaja sen oman verkkosivuston tietosuojakäytännön mukaisesti. Lisätietoa toimeksiantajan evästeiden käytöstä saat toimeksiantajan tietosuojakäytännöstä.

Istuntokohtaiset evästeet poistuvat automaattisesti istunnon päätteeksi, kun suljet verkkoselaimesi. ForeSeen kyselymekanismi asettaa istuntokohtaisen evästeen vastaajan selaimeen seuraamaan muita kuin henkilökohtaisia tietoja, joita ovat mm. seuraavat: kunkin kävijän selaama sivumäärä; millä sivulla kävijä oli, kun kysely avautui; mikä kieli, selain ja käyttöjärjestelmä kävijällä on käytössä; mikä viittaava sivusto oli (esim. Google) sekä kaikki hakusanat, jotka toivat kävijän verkkosivustolle. Käytämme näitä tietoja varmistaaksemme, että käyttäjä on selannut verkkosivustoa riittävästi pystyäkseen vastaamaan kyselyyn sekä estääksemme kyselyä avautumasta henkilölle monta kertaa saman istunnon aikana.

Pysyvät evästeet poistuvat määritettynä päivänä automaattisesti. Pysyvä eväste asetetaan vain ForeSeen toimeksiantajan toivoessa tällaisen evästeen käyttöä ja ainoastaan toimeksiantajan tietosuojakäytännön mukaisesti. Tällä pysyvällä evästeellä seurataan ainoastaan sitä, että kyselykutsu on esitetty tietylle vastaajalle, ja tämä on joko vastannut kyselyyn tai kieltäytynyt siitä, jotta voidaan varmistaa, ettei henkilölle lähetetä kyselyä uudelleen liian pian. ForeSee ei kerää mitään henkilötietoja tällä pysyvällä evästeellä, eikä seuraa mitään kävijää sen jälkeen, kun tämä on poistunut kyseiseltä sivustolta.

Lokitiedostot

Kuten useimmat verkkosivustot, mekin keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti. Näitä tietoja saattavat olla Internetin protokollaosoitteet (IP-osoitteet), selaintyyppi, Internet-palveluiden tarjoaja, viittaavat sivut / lähtösivut, käyttöjärjestelmä, päivämäärä-/aikaleima ja/tai klikkaustiedot. Käytämme näitä tietoja ymmärtääksemme sivustokokemustasi paremmin sekä varmistaaksemme, että optimoimme verkkosivustomme ja kyselyrajapintamme.

Alle 13-vuotiaat lapset

Useimmissa tapauksissa ForeSeen asiakastyytyväisyyskyselyitä ja verkkosivustoa ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten käytettäviksi, vaikka tutkimillamme sivustoilla saattaakin olla lasten tuotteita ja/tai palveluita aikuisten ostettavissa. Jos olet alle 18-vuotias, et saa osallistua kyselyymme tai käyttää verkkosivustoamme ilman vanhempasi tai huoltajasi lupaa ja läsnäoloa. Harvinaisissa tapauksissa ForeSeen toimeksiantaja saattaa kohdistaa kyselyn alle 13-vuotiaille lapsille; näissä kyselyissä ei pyydetä henkilötietoja. Alle 13-vuotiaat lapset eivät saa antaa meille mitään henkilötietoja, ja jos havaitsemme tahattomasti keränneemme alle 13-vuotiasta lasta koskevia henkilötietoja, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin niiden hävittämiseksi välittömästi. Yli 13-vuotiaat (14–17-vuotiaat) lapset saavat antaa meille henkilötietojaan vain vanhemman tai huoltajan nimenomaisella luvalla.

Tietoturva ja tietojen eheys

ForeSee käyttää kohtuullisia varotoimia estääkseen globaaleissa hosting-keskuksissaan ja muualla Yhdysvalloissa säilytettyjen henkilötietojesi katoamisen, väärinkäytön, luvattoman käytön, luovutuksen, muuttamisen tai tuhoamisen. ForeSee pyrkii myös kohtuullisin keinoin pitämään kaikki henkilötiedot tarkoituksenmukaisina, virheettöminä, ajantasaisina ja kokonaisina. Palvelimiemme turvallisissa isännöintipaikoissa on jatkuva turvallisuusvalvonta, palomuurisuojaus, kulunvalvonta ja salaustekniikka henkilötietojesi suojaamiseksi. Kun toimeksiantajamme syöttävät arkaluontoisia tietoja (kuten sisäänkirjautumistietoja), salaamme tietojen lähetyksen SSL-tekniikalla (secure socket layer). Koska mikään Internet-tiedonsiirron tai elektronisen varastoinnin menetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen, emme voi taata absoluuttista turvallisuutta.

Jos sinulla on turvallisuuskäytäntöjämme koskevia kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Privacy@ForeSee.com tai käyttämällä tämän tietosuojalausunnon lopussa annettuja yhteystietoja.

Julkiset foorumit

Verkkosivustollamme on julkisia blogeja ja yhteisöfoorumeita. Huomaa, että kaikki näissä osissa antamasi tiedot ovat muiden niiden käyttäjien luettavissa, kerättävissä ja käytettävissä. Pyytääksesi henkilötietojesi poistamista blogistamme tai yhteisöfoorumistamme, ota meihin yhteyttä osoitteeseen Privacy@ForeSee.com. Joissakin tapauksissa emme ehkä pysty poistamaan henkilötietojasi. Mikäli näin on, ilmoitamme siitä sinulle ja kerromme miksi.

Suositukset

ForeSee näyttää toimeksiantajien antamia suosituksia verkkosivustollaan. Ennen sisällön julkaisemista verkkosivustollamme saamme luvan julkaista suosituksia, jotka sisältävät henkilötietoja tai videokuvia. Jos haluat päivittää tai poistaa suosituksesi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen Privacy@ForeSee.com.

Sosiaalisen median widgetit

Sivustomme sisältää sosiaalisen median widgettejä, kuten Facebookin tykkää-painikkeen, tai vuorovaikutteisia pienoisohjelmia, jotka toimivat sivustollamme. Nämä toiminnot voivat kerätä IP-osoitteesi sekä sivun, jolla käyt sivustollamme, ja asettaa evästeen, jotta toiminto toimii oikein. Sosiaalisen median widgetit ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai niitä isännöidään suoraan sivustollamme. Vuorovaikutukseesi näiden toimintojen kanssa sovelletaan yrityksen tietosuojakäytäntöä, joka ne tarjoaa.

Linkit muille sivustoille

Jos napsautat kolmannen osapuolen verkkosivustolle johtavaa linkkiä, mainokset mukaan lukien, poistut ForeSeen sivustolta ja siirryt valitsemallesi sivustolle. Koska emme hallitse kolmansien osapuolien toimintaa, emme ole vastuussa mistään tällaisten kolmansien osapuolien toimesta tapahtuvasta henkilötietojesi käytöstä, emmekä takaa, että ne noudattavat samoja tietosuojakäytäntöjä kuin ForeSee. Suosittelemme, että tutustut aina kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin tällaisilla verkkosivustoilla käydessäsi, ennen kuin annat mitään henkilötietoja.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöjämme, julkaisemme tähän tietosuojalausuntoon tekemämme muutokset verkkosivustomme etusivulla ja muissa asianmukaisiksi katsomissamme paikoissa, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, kuinka niitä käytämme ja missä tilanteissa, jos missään, niitä luovutamme. Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle etukäteen, ja kaikki muutokset tulevat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen yhteydessä. Jos teemme tähän tietosuojalausuntoon merkittäviä muutoksia, ilmoitamme niistä sinulle täällä, sähköpostitse tai julkaisemalla ilmoituksen etusivullamme.


Kysymyksiä

Jos sinulla on tätä tietosuojalausuntoa tai tietoturva- tai turvallisuuskäytäntöjämme koskevia kysymyksiä tai jos haluat pyytää pääsyä hallussamme oleviin, sinua koskeviin henkilötietoihin, ota meihin yhteyttä seuraavaan osoitteeseen:

ForeSee Results, Inc.
Vastaanottaja: Tietosuojavastaaja
2500 Green Road, Suite 400
Ann Arbor, MI 48105, USA
+1 (800) 621 2850
Privacy@ForeSee.com


ForeSee ja Privacy Shield

Tämä tietosuojalausunto koskee verkkosivustoa www.foresee.com, kaikkia ForeSeen isännöimiä kyselyitä, mukaan lukien henkilötietojen kerääminen ForeSeen toimeksiantajista ja ForeSeen toimeksiantajien asiakkaista ja verkkosivustojen ja mobiilisivustojen kävijöistä.

Jos sinulla on tietosuojalausuntoamme tai -käytäntöjämme koskevia kysymyksiä tai valituksia, ota meihin yhteyttä osoitteeseen Privacy@ForeSee.com. Tämä sähköposti ohjataan lakiosastollemme ja tietosuojavastaavallemme (Cara Edwards, varatoimitusjohtaja ja lakiasiainjohtaja). Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme ja sinulla on tietosuojakäytäntöjämme koskeva valitus, ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

ForeSeen on ehkä luovutettava henkilötietoja täyttääkseen julkisten viranomaisten lailliset pyynnöt, joihin lukeutuvat myös kansallista turvallisuutta ja lainvalvontaa koskevien vaatimusten täyttäminen. ForeSeen on ehkä siirrettävä henkilötietoja kolmansille osapuolille (”siirto eteenpäin”), jotka eivät noudata EU:n ja Sveitsin valtuuttamia suojatoimia.


Erimielisyyksien ratkaiseminen

ForeSee osallistuu Privacy Shield -järjestelyyn. Osana ohjelmaan osallistumistamme olemme sitoutuneet noudattamaan sen periaatteita, jotka koskevat erimielisyyksien ratkaisemista Privacy Shield -järjestelyn noudattamiseemme liittyen. Jos sinulla on valituksia, jotka koskevat Privacy Shield -järjestelyn noudattamista meidän toimestamme, ota ensin meihin yhteyttä (edellä annettuun osoitteeseen). Jos yhteydenotto meihin ei ratkaise asiaa, voit esittää valituksesi paikalliselle tietosuojaviranomaiselle osoitteessa https://ec.europa.eu/commission/index_en julkaistujen Privacy Shield -järjestelyä koskevien ohjeiden mukaisesti.

ForeSee kuuluu Yhdysvaltojen liittovaltion kilpailuviranomaisen (US Federal Trade Commission) ja muiden toimivaltaisten lakisääteisten elinten tutkinta- ja täytäntöönpanovaltuuksien piiriin. Tietyissä tilanteissa henkilö, jolla on erimielisyyksiä ForeSeen kanssa, voi aloittaa sitovan välimiesmenettelyn Privacy Shield -paneelin kautta noudattamalla Privacy Shield -järjestelyä koskevia ohjeita, jotka on julkaistu osoitteessa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/document/citizens-guide_en.pdf.